Terms PDF Udskriv Email
Skrevet af Administrator   
Fredag, 15. oktober 2010 18:17

Anas Travel er en agent/formidler mellem kunden og de flyselskaber, som de har certifikat til at sælge for via agenturet der udsteder dette certifikat (IATA).

Anas Travel forpligter sig til de samme vilkår i de enkelte flyselskabers regler og kunden forpligter sig ligeledes til de samme vilkår.

Det påhviler Anas Travel at spørge kunden om denne har et specifikt ønske til hvilket flyselskab som denne vil rejse med.

Det påhviler Anas Travel at oplyse kunden om rejsebetingelserne når kunden ønsker at købe en rejsebillet.

Det påhviler Anas Travel at oplyse kunden om hvordan den rejsende kan blive beskyttet, som f.eks. sundhedsforsikring, bagageforsikring eller at der ikke kan rejses på grund af helbredsmæssige årsager, som det er foreskrevet i reglerne hos forsikringsselskabet.

 

Det påhviler Anas Travel at fremlægge en skrivelse om vilkårene som kunden kan se. Ligeledes skal man oplyse om disse vilkår, hvis kunden ønsker at foretage et køb over telefonen:

Kontraktforholdet mellem dig som kunde og Anas Travel S.M.B.A opstår, og er bindende, ved den mundtlige eller via telefonisk accept

Pas, visum med videre

Oplysninger om forhold vedrørende fx pas, visum og vac­cinationer er du selv ansvarlig for er opfyldt ved rejsens begyndelse, via information ved de respektive ambassader, Udenrigsministeriet.

1—Kunde accept

1 – Prisen

2 – Ændring i rejsetidspunktet

3 – Den tilladte vægt

4 – Varighed af billettens gyldighed

5 – Annullering

6 – Pas, visum med videre

I begyndelsen af 2010 blev en ny artikel tilføjet i forretningsvilkårene, der omhandlede køb af konkursdækning hos flyselskaberne, og Anas Travel oplyste ligeledes om denne.

Orientering til rejseudbydere og formidlere der har en formidleraftale vedrørende flytransport

Lov om rejsegarantifond bliver ændret, så den formidleraftale om flytransport (salg af flybilletter )  i har indgået bortfalder pr.1.juli 2015 det sender vi et formelt brev om lige omkring 1.juli,men vi vil allerede nu orientere jer om de nye regler.

Efter den 1.juli 2015 skal i derfor ikke længere tilbyde de private kunder at tilkøbe en konkursdækning til flybilletten.

Anas Travel s m b a ( Rules.)

Fakturaen skal betales senest some dags.

AnasTravels S M B A optræder som agent for de transporten deltagende luftfarts selskaber, og det er alene disse, der har ansvaret for transporten korrekte gennemførelse.

hvis kunden ønsker at foretage et køb over telefonen: Kontraktforholdet mellem dig som kunde og Anas Travel S.M.B.A opstår, og er bindende, ved den mundtlige eller via telefonisk accept

 

 

 

Senest opdateret: Lørdag, 31. marts 2018 22:20
 
Anastravel s.m.b.a | Cvr 32567010 | Tangens vej 88 kl tv 2200 København N | Tlf  32846297-35810181 | Email: info@anastravel.dk